Transportările internaționale sunt lucrul nostru!

Avem plăcerea de a organiza procesul de livrare a bunurilor dvs., de tip standard și mai puțin standard, prin intermediul transportului terestru spre / din Europa și CSI; optimizăm ruta, sau trecem prin punctele de tranzit de care aveți nevoie; acordăm ajutor la pregătirea documentelor necesare pentru transportare; livrăm la timp și in siguranță marfa la destinație.


Tot ce trebuie sa faceți - e să completați comanda on-line de pe site, astfel încât sa putem să vă contactăm cu o propunere de transport.

Comanda on-line

alcula costul de transport de mărfuri

Pentru a oferi transport

pentru proprietarii de automobile

Viziunea noastră

Suntem convinşi că transportul internaţional - este în primul rând o abordare responsabilă în organizarea transportului de marfă a clienților noștri, propunerea prețului optimal și actual, respectarea exactă a termenului de livrare, şoferi profesionişti şi raportarea zilnică a procesului de transport.


Noi credem că aceste principii sunt baza unei cooperări îndelungate, de încredere cu clienţii noştri. Încă în stadiul de discuţie a eventualei transportari şi condiţiilor de cooperare, noi vă demonstrăm ce avantaje puteți avea cooperând cu noi.